Kloakservice

Holst Kloakservice A/S i Skanderborg har mere end 50 års erfaring i at løse alle former for kloakservice opgaver for firmaer, private, boligforeninger, grundejerforeninger, amter og kommuner. Vi ved hvor vigtigt, det er med en kloakservice, der kan rykke ud, netop når du har brug for det. Derfor har vi etableret en døgnservice, der gør det muligt for dig at få kloakservice hele døgnet rundt.

Vi har stor erfaring i TV-inspektion af kloakRentvandservice og ADR-Transport, og vi udfører alle mulige opgaver indenfor kloakservice. Et udpluk af de opgaver og problemer vi løser, kan findes længere ned på siden.

Vogne hos Holst Kloakservice

Vores kloakservice i Århus og omegn har på nuværende tidspunkt en vognpark, der huser 15 fuldt udstyrede biler, der alle er forsynede med topmoderne grej, radiostyret fjernbetjening, højtrykspumper, udskyderstempler m.m. Med de vogne, der kan kobles anhængere på, kan vi transportere op til 30 m3.

Vognene hos Holst Kloakservice A/S er udstyret til fareklasse 1 – 2 – 3, og alle medarbejdere har farligt godsbevis (ADR) til arbejde og transport med olie og kemikalier.

Vi udfører kloakarbejde i hele landet, og vi står klar til at hjælpe dig.

Det kloakarbejde vi udfører:

Tankanlæg og tankrensning
Olie- og benzinudskillere
Sandfang
Rentvandsanlæg
Tømning af vandfiltre
Kemikalie- transporter
Trixtanke, septiktanke og toilettanke m.m.
Sivebrønde, fedtbrønde og rendestensbrønde
Højtryksspuling og rodskæring
Faldstammer
Toiletafløb
Køkkenafløb og gulvafløb

Kan vi hjælpe dig?

Du kan kontakte os direkte her på siden.
Er det en hastesag er du velkommen til at ringe på Tlf. +45 86 51 16 90
- Vi har døgnservice!