Kloakservice i Skanderborg

DØGNSERVICE +45 86 51 16 90

Kloakservice når du mangler det i Skanderborg

Har du brug for kloakservice eller rådgivning fra en professionel fagmand? Så er hjælpen nær! Med hovedsæde i Skanderborg kan vores dygtige personale hurtigt komme ud til dig, når problemet opstår. Vi kan stå for mange opgaver inden for kloakservice, såsom TV-inspektion eller tømning og rensning af diverse anlæg. Hør os gerne, hvordan vi kan løse din opgave.

Professionel hjælp til kloakservice

Når du vælger Holst Kloakservice i Skanderborg, kan du trygt overlade opgaven til os. Virksomheden har eksisteret siden 1960, og det har givet os mange erfaringer og en dyb viden om opgaver inden for kloakservice. Vores hold består af dygtige og professionelle medarbejdere, som brænder for at tage hånd om opgaven og levere et tilfredsstillende resultat. Vi sender autoriseret personale ud, så du kan være sikker på, at opgaven løses til ug, og vi kører først, når det hele spiller.

Hvad kan vi hjælpe med?

Mulighederne er mange, når du vælger Holst Kloakservice til at varetage opgaven. Vi har nemlig mange kompetencer inden for kloakarbejde, og vi kan hurtigt køre ud til en opgave i Skanderborg eller omegn. Vi har efterhånden hjulpet mange virksomheder og kommuner med kloakservice til forskellige behov, så vi har blandt andet erfaring med ADR-transport, rentvandservice og tømning og rensning af afløb. Var det én af de ting, du søgte? Kontakt os og fortæl – vi er altid nysgerrige på at høre om netop dit projekt.

Skanderborg – altid tæt på dig

Med placering i Skanderborg tager det ikke lang tid at nå frem. For vi ved, at i den slags opgaver skal problemet helst løses hurtigst muligt. Derfor har vi hos Holst Kloakservice også døgnservice, så du altid kan få fat i os, hvis du skulle få akut brug for hjælp. Du er meget velkommen til at kontakte os og fortælle os om opgaven. Så skriv en mail til os på holst@holstkloakservice.dk eller ring til os på +45 86 51 16 90 – så tager vi en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre.

Kan vi hjælpe dig?

Du kan kontakte os direkte her på siden.
Er det en hastesag er du velkommen til at ringe på Tlf. +45 86 51 16 90
- Vi har døgnservice!