TV-INSPEKTION

Holst Kloakservice A/S tilbyder grundige TV-inspektioner med egne vogne og erfarne operatører, der er tilsluttet DTVK (Dansk TV-Inspektionsfirmaers Kontrolordning).

Hvad er TV-inspektion af Kloak?

Med en TV-inspektion undersøger vi dit kloaksystem på den mest effektive og grundige måde. Vi kører værktøj gennem kloakken med et fastmonteret kamera. Kameraet giver os mulighed for at se, hvad der sker i kloaksystemet. Billederne giver os de bedste forudsætninger for at lokalisere store, som små problemer i kloakken og dermed hurtigt finde problemet. Desuden giver rapporten kunden mulighed for at forebygge eventuelle problemer i kloaksystemet, så ubehagelige overraskelser kan undgås i fremtiden. Med TV-inspektionen kan vi hurtigt vurdere, hvor stor skaden er, så man hurtigt kan få udbedret problemet på den bedste måde.

Eksempler på problemer vi kan identificere og løse med TV-inspektion af kloak:

  • Rotteskader
  • Rørbrud og tilstopning af kloaknetværk
  • Defekte samlinger
  • Sætningsskader

Moderne udstyrsvogne

Vores vogne er selvfølgelig udstyrerede til at løse alle tænkelige opgaver i forbindelse med TV-inspektion af regn- og spildevandsledninger fra Ø 80 til Ø 1200 mm.

Desuden er vognene udstyrerede med SAT-anlæg – dvs. TV-inspektion af stikledninger direkte fra hovedledninger.

Udstyret er fuldt ud digitalt. Det betyder, at selv ved max. afstand, som er ca. 600 m. fremstår film og fotos skarpt.

Dokumentation af optagelser

Vi dokumenterer alle optagelser, vi laver i forbindelse med inspektionerne. Optagelserne dokumenteres med USB-stik med alle data indlagt og papirrapport. Desuden kan vi levere optagelserne direkte på en ekstern harddisk, hvis det ønskes. Rapporter og xml-filer leveres altid i sidste nye DANDAS-version.

DTVK

Vores vogne, mandskab og udstyr er alt i henhold til regler for tekniske bestemmelser for: Dansk TV-Inspektionsfirmaers Kontrolordning (DTVK).Vi er altid villige til at deltage i evt. licitationer, afgive tilbud eller give et overslag på større eller mindre opgaver.

Yderligere information

Vi som autoriseret kloakmester, står selvfølgelig altid til disposition for yderlige information. Du er velkommen til enten at sende os en besked eller ringe til os på tlf. +45 86 51 16 90

Kan vi hjælpe dig?

Du kan kontakte os direkte her på siden.
Er det en hastesag er du velkommen til at ringe på Tlf. +45 86 51 16 90
- Vi har døgnservice!