Autoriseret kloakmester i Århus

DØGNSERVICE +45 86 51 16 90

Autoriseret kloakmester i Århus

Hos Holst Kloakservice har vi autoriserede kloakmestre – og det er et kvalitetsstempel på vores arbejde og service. Det betyder, at du trygt kan overlade opgaven til os, for vi har styr på de forskellige regler og teknikker. Når du vælger en autoriseret kloakmester, kan du regne med, at opgaven bliver udført korrekt og i en sådan kvalitet, at resultatet kan holde i lang tid. Nogle gange kan der nemlig være brug for, at det er en professionel, som varetager kloakarbejdet – og det har vi stor ekspertise indenfor.

Erfaring med mange opgaver

Firmaet har eksisteret siden 1960 og har derfor 60 års erfaring inden for området. Vi har et solidt og dygtigt team, og vi giver erfaring og viden videre til nye medarbejdere, så du altid kan forvente en ensartet service, når du vælger Holst Kloakservice. Som kloakmester kan vi varetage mange forskellige opgaver, lige fra en TV-inspektion til ADR-transport og rensning af toiletafløb. Vi tager projekter ind – store som små – så tag gerne kontakt og fortæl, hvad du har brug for hjælp til.

En kloakmester i Århus, som kommer, når du kalder

Vi ved, at det skal gå stærkt ved nogle af de problemer, vi kan løse. Et kloakproblem af den ene eller anden art kan hurtigt vokse sig større og mere omfangsrigt, hvis der ikke gribes ind med det samme. Derfor har vi etableret en døgnservice, hvor du kan ringe ind, så snart du bliver opmærksom på problemet. Med vores døgnservice kan du hurtigt få afklaring med en kloakmester, hvordan opgaven skal håndteres, og hvornår vi kan være ude hos dig.

Hurtig hjælp i Århus

Så tøv ikke med at kontakte Holst Kloakservice – for vi kan helt sikkert hjælpe dig med opgaven. Vi vil meget gerne høre om netop dit projekt og giver gerne et uforpligtende tilbud. Med base tæt på Århus kan vi hurtigt sende en kloakmester i din retning, så der kan blive taget hånd om problemet. Du kan som sagt altid kontakte os på telefon +45 86 51 16 90 eller skrive en mail til os på holst@holstkloakservice.dk. Vi glæder os til at høre fra dig og hjælpe dig godt videre!

Kan vi hjælpe dig?

Du kan kontakte os direkte her på siden.
Er det en hastesag er du velkommen til at ringe på Tlf. +45 86 51 16 90
- Vi har døgnservice!